keskiviikkona, marraskuuta 14, 2012

Sohvaperunat täällä hei!

Hei kaikille!

Päivitän nykyään harvoin, tekisi mieli päivittää useammin mutta kun ei tässä meidän elämässä tapahdu mitään niin ihmeellistä mistä kirjoittaa.. Elämme normaalia nuoren rakastuneen parin perhe-elämää omassa pesässämme. :) Not bad!

Tänään muru yllätti mut täysin, ihmettelin että missä K viipyy töistä tullessa, mutta ilostuin kovasti kun hän tuli kotiin kädessään The Vow-elokuva. :) Tykkäsin ja tykättiin molemmat, enempää en puhu, en halua spoilata kenenkään elokuvanautintoa. Oli oikein herttainen elokuva! :)



Ostin tänään tähtikuvioisen torkkupeiton ja sehän koeajettiin heti leffaa katsoessa! Todettiin hyväksi ja lämpöiseksi, ja koska tämä on fleeceä, ei joka paikka ole ihan villakarvoissa!
Tähtikuvioinen torkkupeitto Tokmannista 7,99€, ei paha ei paha ;)

Viikonloppuna täällä on naistenmessut, sinne pitäisi suunnistaa anopin kanssa myymään, ja kuinka sattuikaan, mulla on muutenkin 6 päivää töitä tällä viikolla, argh.. Noo, onneksi maanantai on vapaa ja on muuten meidän puolivuotishääpäivämme! Mitähän kivaa keksis omalle kullalle.. ;) Jotenkin haluan häntä kyllä muistaa, eli vapaapäivä tulee parempaan kuin hyvään väliin..!

Nyt täytyy rientää.. unimaailma kutsuu kohta..


Hyvää yötä ja viikonjatkoa! <3

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo torkkupeitto, täytyy heti pikimmiten käydä kurkkimassa, josko niitä ois harmaana myös... Ja eipä sitä nyt niin kovin ihmeitä tarvitse elämässä tapahtua, kun elämä itsessään on ihme - kun siihen muistaa suhtautua iloisin mielin! Mukavaa iltaa teille!! ;) -Piia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin punaisena sitä oli, ehkä myös harmaana.. ;) Niin kyllä tämä elämä ihan mukavaa on :) Varsinkin näin vaimona olo on erityisen mukavaa! :) Sinne kanssa mukavaa iltaa!

      Poista

Kiva kun kävit lukemassa, olisi kiva kuulla sinustakin joten jätähän jotakin raapustusta! :)