maanantaina, marraskuuta 19, 2012

Seesteistä huomenta

Ihanaa, vapaapäivä! Olin viime viikolla 6 päivää töissä ja vielä eilisen naistenmessuilla messuilemassa.. Kyllä siinä ihan hommaa oli, mutta messuilu oli mukavaa! :)






Siinä vähän meidän messupöytää, anopin kanssa oltiin messuilemassa.. Meillä oli kahvikakkuja, omena ja mustikkapiirasta, pikkuleipiä, mustikkahilloa, sytykeruusuja, tuikkupurkkeja, glitterkäpyjä, kortteja ja pakettikortteja ja virkattuja koreja. Summa mitä tienattiin tuolla, yllätti kyllä minut ihan täysin! Ja oli mukavaa touhuta siellä muiden hyväntuulisten ihmisten kanssa. Kuultiin myös että ollaan anopin kanssa niin samanlaisia et oltais voitu olla siskoksia! Eipä meillä kyllä ole kuin 18 vuotta ikäeroakaan.. :D

Eilen illalla mentiin sitten vielä "anoppilaan" kyläilemään ja pikkuneiti 1v10kk piristi taas päivää ihan kunnolla! Hänpä soitti meidän äidillekin ihan ite, äiti oli kysynyt että onko siellä Jipetsu (tytön lempinimi) -"TÄÄLLÄ", Ootko leikkinyt -"JOO", sitten se tuli mun luokse, antoi puhelimen ja sanoi että "TÄTI" hiukan huolestuneella äänellä.. :D Voi toista suloisuutta, oli kyllä ihan mahdottomasti taas virtaa pikkusessa. Jopa vaipanvaihto oli yhtä hepulia! :D Mistähän sais itsekin samanlaista virtasta?

Tänään on meidän puolivuotishääpäivä! Ihan käsittämätöntä! Puoli vuotta jo, tuntuu ihan kuin olis mennyt vaan pari kuukautta.. Mut tarkemmin kun alkaa miettimään niin onhan tähän sisältynyt vaikka mitä.. Tänään on suunnitelmissa mennä ravintolaan syömään. :) Juhlistetaan vähä. :)

Olen kyllä tosi onnellinen että mulla on ihana mies, ihanat appivanhemmat ja ihanat sitä kautta saadut sisarukset ja ihanat vanhemmat. Ihana iso perhe! <3 Olen siitä tosi kiitollinen, asiat voisi olla paljon huonomminkin!

Nyt täytyisi kipaista kurkkaamaan uuniin, mulla on siellä lihapata tulossa, saadaan huomenna sitten hyvää ruokaa! :) Pesukonekin on kohta valmis, onneksi siivosin eilen ja K oli lauantaina imuroinut niin ei tarvi muuten siivoilla, olis tässä tätä aktiviteettia muutenkin tarjolla jos jonkin näköistä!

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lukemassa, olisi kiva kuulla sinustakin joten jätähän jotakin raapustusta! :)