torstaina, marraskuuta 22, 2012

Huonosti nukuttu yö, hyvin nukuttu päivä

Voih.. Eilen illalla se iski. Flunssa. Ilkeistä ilkein flunssatyyppi eli se mikä mulla ei nosta kuumetta mutta vie lämmöt alilämmön puolelle.. Tylsää!

Viime yö meni siinä että pompin sängystä ylös (mulla jostain syystä maha "purluttaa" aina kun tulen flunssaan) ja ylösnouseminen auttaa siihen öllötykseen. Sitten jossain vaiheessa sen keksin (kun olin valvonut nukkuvan K:n vieressä tarpeeksi kauan). Kävelin olohuoneeseen, otin muutaman sohvatyynyyn sänkyyn ja kasasin ne mun pään alle. Loppuyön sain kutakuinkin nukuttua, istuallani.. K ei tiennyt koko touhusta mitään, ihmetteli vain aamulla että mistä moinen määrä sohvatyynyjä oli eksynyt meidän sänkyyn..

Noo, sitten alettiin etsiä kuumemittaria. Sitä kyllä etsittiin jo eilen mutta ei löytynyt. Ei löytynyt muuten tänä aamunakaan, enkä yhtään tiennyt onko mulla kuumetta. Noo, menin iltapäivällä töihin mutta pomo (joka itsekin oli kuumeessa) ajoi mut kotiin.. Sitten oikaisin sohvalle ja no.. nukahdin.

Jospa tämä tästä, oon pukenut koko vaatekaapin päälleni ja yritän nyt lämmitellä. Ruokaakin sain syötyä vähän, aamulla ei mennyt mitään alas.. Mut ai että oli hyvää kun tein savulohipastaa! NAM!!

Eilen tuli Ellokselta paketti. Uusi matto makuuhuoneeseen ja uudet verhot. Harmaita molemmat. Saa vain nähdä mitä teen noiden verhojen kanssa, toisaalta tykkään niistä mutta toisaalta en tykkää. Eteisessäkin on uusi kello, oon tällä viikolla ollut huomattavan ajoissa töissä, tänäänkin pomo sanoi että oletpas sä ajoissa! Ei tule niin kiire kun tulee katsottuu kelloa! :)

Saa nähdä mitä huomisesta tulee, menen töihin joko iltapäiväksi tai sitten en ollenkaan.. K joutuu menemään jo aamusta erääseen yritykseen käymään, koska häntä kosiskellaan sinne töihin. Ihan hassua, hän on ilmeisesti tehnyt niin hyvän vaikutuksen näihin ihmisiin että he haluais hänet töihin nykyisestä työpaikastaan. Itselläkin määräaikainen työsuhde päättyy ensi kuun loppuun, saa nähdä löydänkö itseni kahvilasta töistä tämän jälkeen taas! Innolla odotan tulevaa.. ;)

Tulipas rönsyilevä postaus.. Noh, ei se mitään, jatketaan vähän fiksummin joskus toiste.. Nyt ryömin takaisin viltin sisään. :)

Illanjatkoja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lukemassa, olisi kiva kuulla sinustakin joten jätähän jotakin raapustusta! :)