maanantaina, elokuuta 12, 2013

Vanha ikkunanpoka ja uusi sisustustarra

Hei vaan hei!

Bongasin tuossa muutama viikko takaperin meidän fb-kirpparilta vanhan ikkunanpokan joka oli pakko kotiuttaa meille halvan hintansa ja ihanan rapisevan maalinsa vuoksi.

Oikeastaan olin pakotettu hankkimaan siihen jotain kivaa, sillä mies tokaisi ikkunan "kaipaavan vielä jotain". Senhän minä tiesin ja aloin etsiä jotain kivaa tarraa. Halusin jotain edes vähän erilaista. En halunnut mitään "Home Sweet Home" tai "Carpe Diem" tyyliä vaan jotain vähän harvinaisempaa. En tosin väitä että tämäkään olisi mikään harvinainen mutta ei ihan niin yleinen.

Every Love Story is Wonderfull but ours is my Favorite
Lopulta klikkasin itseni Tarravimma-verkkokauppaan (klik) ja laitoin tämän tarran tilaukseen. Eipä aikaakaan kun puhelin piippasi tarran saapuneen lähimpään postiin ja minä sen sieltä kirjaimellisessa kaatosateessa kipaisin hakemaan. Lopputulokseen olin todella tyytyväinen. Todella hyvänlaatuinen tarra, helppo asentaa ja mikäli olisin halunnut, olisin saanut tarran monissa eri sävyissä. Itse valitsin mustan, kun en niin noiden kirkkaiden värien ystävä sisustuksessa ole. ;)Ikkunan myyjä oli sitä mieltä että ikkunan pokat pitäisi hioa ja entisöidä! Piutpaut minä mistään kunnostetusta tykkää! Elämää siinä pitää olla!

Minusta on ihana kuvitella että mitä kaikkea tämäkin ikkuna on ns. nähnyt! Millaisessa talossa se on alunalkaen ollut? Onko talossa asunut millaisia ihmisiä? Lapsia? Pieni perhe? Suuri perhe? Millainen maisema ikkunasta onkaan auennut?

Ne jäävät arvoituksiksi.

..ja ehkä ihan hyvä niin.


Mukavaa sateisen maanantai-illan jatkoa, minä odottelen K:a töistä ja mutustan kohta tuoretta pannukakkua jälkkäriksi, kunhan mutustelen pääruoan ensiksi.. ;)

-laura

4 kommenttia:

 1. Mukava blogi sinulla :)

  Ja mullakin olis vanhoja ikkunanpokia kaksin kappalein enkä vielä tiedä mitä niille tekisin.. Joku tekstikin olisi hauskaa vaihtelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tekstit on kivoja, mietin myös itse tähän sellaista ikäänkuin "pyykkinarua" mihin olisin ripustanut pienillä puisilla pyykkipojilla valokuvia mutta tällä kertaa tällaista. :)

   Poista
 2. Aivan iiiihana tuunattu ikkunapoka! :)

  VastaaPoista
 3. On todella hieno! Mietin itsekin hiukan samantyylistä, teksti tosin on vielä päättämättä :)
  Muuten, sellaisen huomion tein, että tuo teksti on tuossa tarrassa hiukan väärin kirjoitettu. Pitäisi siis olla "wonderful" eikä "wonderfull" (eli vain yksi L-kirjain siis).
  Tämä ei siis välttämättä sinua häiritse, mutta ajattelin mainita, sillä itse haluaisin tietää jos en olisi huomannut :)
  Ei siis todellakaan tarkoituksena huomautella tai ärsyttää. Tarran tekijähän tässä on mokannut.. Mutta ehkä tuon vikan voi halutessaan vaikka leikata pois :)

  Ihana blogi sulla!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit lukemassa, olisi kiva kuulla sinustakin joten jätähän jotakin raapustusta! :)