keskiviikkona, marraskuuta 28, 2012

Mahtavia kirpputorilöytöjä ja pipareita

Heipparallaa!

Tänään on ollut mukava päivä johon on sisältynyt töitä, kirpputorikierros, piparien paistoa ja kokkailua. Tähän kun lisätään vielä laatuaika murun kanssa niin avot, hyvä päivähän siitä tulee. Toki myös tähän päivään on kuulunut kauppareissu, työhakemuksen kirjoittamista ja muuta vähän tylsää mutta, joka päivään se kuuluu.

Mutta niihin kirppislöytöihin:

16€ mahtuu kaksi takkia, Icepeakin toppatakki 8€ ja tummansininen "parkatakki" 8€, molemmat olivat kuin uusia mutta nyt kuitenkin olen jo ehtinyt pesemään molemmat, pyykkitelinettä koristamassa siis! Olen niin tyytyväinen näihin! :) Nauroin K:lle että ei mun tarvitsis kaupassa käydä ollenkaan, 2 päivää yhtä shoppailua ja ostin jopa sukkia ja paidan! WOHOU! Ja sit meen kirpulle ja sieltä tarttuu heti ties mitä ihanuuksia mukaan, ei hassumpaa! :)

Paistoin tänään myös pipareita *nam*. Vaikka en vietä joulua, silti pipareita tulee paistettua, pitkin talvea. Ensimmäiset piparit maistuu niin taivaalliselta! Eiliseltä Ikean reissulta tarttui mukaan säilyketölkki mihin laitoin piparit, olkoot koristamassa keittiön pöydällä, niin kauan kuin niitä on.. ;)


Tuo herätyskello on myös eiliseltä reissulta, meni hermo edelliseen vedettävään vekkariin joka olisi pitänyt vetää 2 kertaa vuorokaudessa.

Muuten Ikeasta tarttui mukaan vain kynttilöitä ja muutama keittiötarvike, rahaa ei mennyt kuin vajaa 40€ ja aikaakin vähemmän kuin ikinä ennen!

Matkus (kauppakeskus) oli muuten melkoinen kompleksi, ihan kuin Ideapark, pistää ihan pään pyörälle tällaisella maalaistytöllä. Tigeristä ostin käsisaippuan ja supersöpöjä sydän muffinssivuokia, esittelen sit kun leivon niillä. :)

K:lle ostettiin myös talvitakki kun on raukka laihtunut niin että viimetalvinen on iso.. Se ovelasti vissiin siirtää kilonsa mulle, rotale! :D

Olen nyt kyllä ihan päivissä sekaisin, on keskiviikko. Olin maanantain ja tiistain vapaalla ja sunnuntain töissä.. Niin paljon poikkeavaa normaalista viikkorytmistä ettei perässä pysy! Huomenna on jo torstai ja omat kujeet.

Mukavaa viikon jatkoa, tehkäähän hyviä kirppislöytöjä ja nauttikaa talvesta! (Odottelen kovasti sitä paljon puhuttua lunta myös tänne)

-L

2 kommenttia:

Kiva kun kävit lukemassa, olisi kiva kuulla sinustakin joten jätähän jotakin raapustusta! :)