perjantaina, marraskuuta 09, 2012

Ajattelua

Mietin tässä vain...

Käyn aika kuumana sen vuoksi että olen tänään lukenut jotain aivan järkyttävää. Kaverini oli ajanut auton metsään ja menihän siinä sitten auto romuksi mutta tyttö kuitenkin säilyi ehjänä. No tämä hänen poikaystävänsä tulee sitten mesoamaan kaikkien "hyvä että oot kunnossa" kommenttien perään että kuinka häntä nyt ärsyttää kun tyttö meni tämän auton romuttamaan kun ei ollut edes vakuutusta! TÄH!

Mitä ihmettä. Tyttö päivittää aina miten on ihanaa tämän pojan kanssa, ikääkin molemmilla yli 20 vuotta.

Mietin vaan että ei tuommoinen voi olla edes todellista! Jos K ajaisi kolarin niin minua ei kiinnostaisi pätkääkään missä kunnossa auto on kunhan hän on kunnossa.

Milloin rahasta tuli tärkeämpää kuin rakkaudesta. Oletteko kuulleet sanonnan Elämän tärkeimpiä asioita ei voi ostaa? Minä olen ja uskon siihen täysin. Oikeastaan rahanrakkaus on kaiken pahan alku ja juuri. Kun tavoittelee enemmän rahaa, joutuu tekemään enemmän töitä. Perheen kustannuksella. Sitten kun sitä rahaa on, ostaa yleensä jotain (tai jossain tapauksessa haalii vain enemmän ja enemmän...). Kun omistaa paljon kallista tavaraa on ainainen huoli tästä tavarasta. Mitä jos käy joku tapaturma, mitä jos joku varastaa.. Mitä jos kotona käy murtovarkaita, mitä jos autoon murtaudutaan.. Mitä jos se vain yhtäkkiä hajoaa. No, ratkaisu: käyn enemmän töissä että saan suojattua omaisuuttani joillain laitteilla tai ostettua lisää omaisuutta.

Yhtäkkiä sitä huomaa että parisuhde ei ole onnellinen, mikäli on lapsia, lapsuus on jo ohi.. Minne katosi perhe niinä tärkeimpinä vuosina.. Missä olin kun vaimo/mies koki suuren surun elämässään, missä olin lapsen kevätjuhlan aikaan, missä olin vanhempainillan aikana, missä kun lapsi sairasti. Missä olin kun puoliso kaipasi henkistä tukea, läheisyyttä... Töissä, hankkimassa rahaa. Lisää rahaa jotta perheemme olisi onnellinen.

Onko perhe onnellinen?
Onko puoliso onnellinen kun koti on vain latauspiste jossa käydään syömässä ja nukkumassa, toisinaan katsotaan joku sarja tv:stä?
Ovatko lapset onnellisia, vaikka heillä on kaikki pelit ja vehkeet?

Vastaus:Eivät ole.

Mutta miksi?

Raha.

Niin, raha.

Minne katosi rakkaus?

Olen valtavan onnellinen että elämässäni on varmoja periaatteita joiden perusteella elän ja perheeni elää. Toki kaikkia ongelmia ei voi välttää koska täydellinen ei tässä maailmassa ole kukaan. Monia ongelmia voi kuitenkin pienentää ja jopa välttääkin.

Olen onnellinen että myös puolisoni elää näiden periaatteiden mukaan ja että meillä on elämässämme yhteiset tavoitteet ja tulevaisuuden odotteet.

Tällainen sekava ajatusryöppy tähän perjantai-iltaan!

Rentouttavaa viikonloppua teille kaikille!

-L

6 kommenttia:

  1. Kieltämäti tää kyseinen tapaus oli todella järkyttävä! Siis ihan oikeasti.. -.-' Kuulosti jo lähes siltä, että olis ottanut mieluummin sen auton kuin sen tytön.. Huoh. "Mitä ihmettä. Tyttö päivittää aina miten on ihanaa tämän pojan kanssa, ikääkin molemmilla yli 20 vuotta." NIIN JA TÄMÄ!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voivoi.. eipä ole ihmisillä enää lähimmäisenrakkautta jäljellä..

      Poista
  2. Kiitos että kirjoitit aiheesta. Tää on raivostuttanu muakin ihan hulluna... -k

    VastaaPoista
  3. Olis melko loukkaavaa jos oma puoliso olis ensimmäisenä huolissaan autosta tai suuttuisi jos ajaa kolarin. Virheitähän tekee kaikki ja liikenteessä on aina omat riskinsä.. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain, ja vahinkoja sattuu kaikille.. Surullista.. :(

      Tämä mies ei muuta kuin valitti että kuinka kauan meni aikaa tehdä töitä niin paljon että sai tuon auton, tokihan se harmittaa mutta kyllä peltiä aina saa uutta. Ja omaa tyhmyyttään ei ollut "ehtunyt" hommata vakuutusta vaikka se on vain yksi puhelinsoitto, ei sen enempää..

      Mutta tähän se on mennyt ihmisillä..

      Poista

Kiva kun kävit lukemassa, olisi kiva kuulla sinustakin joten jätähän jotakin raapustusta! :)