lauantaina, tammikuuta 19, 2013

Dove kampanja Buzzadorissa

Lyhyesti buzzaus on sitä, että rekisteröidytte buzzaajaksi, kirjoitatte kiinnostuksen kohteitanne omiin tietoihin, jonka jälkeen Buzzador ehdottaa sinulle sopivista kampanjoista sähköpostitse ja voit hakea niihin. Sopivimmat Buzzadorit valitaan kampanjaan. Riippuen kampanjasta saat tuotteita kotiin testattavaksi ja tuotenäytteitä tutuille. Tällöin voit antaa tuotenäytteet tutuillesi ja siis buzzata heille. Voit buzzata myös blogissa, facebookissa tai twitterissä, kukin omalla tyylillään! 

Buzzaajaksi voi liittyä kuka tahansa henkilö. Liittyminen tapahtuu täällä. Mikäli haluat liittyä mukaan, muistathan mainita käyttäjän puppis värvääjäksi. ;) 

Nyt jonkin aikaa tuotetta käyttäneenä olen tuotteeseen enemmän kuin tyytyväinen! :)

Tuote ei tuoksu miltään, tuote imeytyy todella hyvin eikä aiheuta allergiaa tai näppyjä. Olen ollut tuotteeseen enemmän kuin tyytyväinen ja voin suositella kaikille! Entinen pomoni jolle buzzasin tuotetta oli tyytyväinen juurikin tuoksuttomuuteen koska hän on hajusteyliherkkä ja on todella vaikeaa ostaa täysin tuoksuttomia tuotteita nykyään. Lisäksi parabeenittomuus ja alkoholittomuus tekivät vaikutuksen.

Aion kyllä ostaa jatkossakin kyseisen sarjan tuotteita! :)

L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lukemassa, olisi kiva kuulla sinustakin joten jätähän jotakin raapustusta! :)