torstaina, tammikuuta 17, 2013

Aurinkoista päivää!

Tänään olin taas hetken töissä sairaslomaa tuuraamassa. :)

Sieltä kotiin tullessa kävin ex työpaikalla ostamassa pari kivaa juttua loppuunmyynnistä ja sitten kotona söin maailman parasta arkiruokaa (tosin jämiä eiliseltä).


Arkiruokien kuningas, helppo, nopea, maukas ja terveellinen! Eli ruoka valmistuu näin:

Laita riisit kattilaan kypsymään.
Ota paketti kanaa jääkaapista ja suikalejuurespussi pakasteesta.
Paista kana kypsäksi, kun kana on kypsää niin voit heittää mukaan myös suikalejuurekset. Tässä vaiheessa heitän mukaan myös paprikajauhetta ja curryä, tandoorimaustetta ja mitä nyt mieleen juolahtaa.. Lisäksi lisään AINA soijakastiketta sopivan lorauksen. Varo kuitenkin laittamasta liikaa mikäli et pidä soijan mausta, itse laitan melko runsaasti mutta moni ei tykkää.
Kansi paistinpannun päälle ja haudutellaan kasvikset myös kypsiksi välillä käännellen ja VOLAA! Ruoka on valmis. Tämä on ikäänkuin arkiwokki ja sitten seuraavana päivänä risotto kun sekoitan jämät keskenään. Helppoa eikä mitenkään kovin kallista. :) Ja SUPERhyvää, itselle tämä oli ensimmäinen ruoka jossa suostuin syömään kasviksia!

Eilen olin hoitamassa miehen siskoa (vajaa 2 v neiti:) ja sainkin sitten anopilta kukkia. :)


Ihania tulppaaneja, ja koska meillä ei ole kuin yksi ihan pikkuinen maljakko, iskin ne tyylilleni ominaisesti H&M Homen purkkiin.. :D Mutta tottapuhuen ne näyttää hyvältä tuossa! ;) Ei aina tarvitsekaan omistaa maljakkoa. Minulla on yksi aivan valtava ruskea lasipurkki johon mahtuisi varmasti iso ruusukimppu ihanasti, ehkä jonain päivänä ;)

Loppuun vielä kuva yhdestä peltikyltistä jota himoitsin aina töissä:

Two hearts are better than one. Love.
Pääsipä sitten koristamaan vitriinin raikasta puna-valkoista teemaa!

Ihanaa loppuviikkoa ja kyllä se viikonloppukin sieltä vielä tulee, meillä on suunnitelmat vielä vähän auki.. Huomenna olisi mahdollisuus lähteä sinne Vaasan reissulle mutta kun ahdistaa se niin vietävästi, luultavasti jäädään kotiin..

Huomenna saadaan aamulla nukkua kuitenkin edes hetki pidempään, miehelläkin on vapaapäivä. <3

L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lukemassa, olisi kiva kuulla sinustakin joten jätähän jotakin raapustusta! :)