maanantaina, joulukuuta 10, 2012

Tiskirättiasiaa

Ajattelin tulla kertomaan teille niinkin arkisesta asiasta kun tiskirätti. Kyllä.

Tässä pari faktaa tiskirätistä:

"Tiskirätti on kodin bakteeripesäke numero yksi. Vaikka rättiä käytetään siivoamiseen, se levittää bakteereja joka kerta, kun käytät sitä. Arizonan yliopiston tutkijat testasivat päivän vanhan tiskirätin ja löysivät siitä bakteereja niin paljon, että rätistä voi saada tartunnan." -Iltalehti

Ja no, minähän olen hieman bakteerikammoinen. Mutta, minulla on ratkaisu!!

Terveen maalaisjärjen käyttö on toki sallittu, en minäkään pese tiskirättiäni päivittäin mutta kieltämättä yököttää ne haisevat rätit jotka on jo ihan tummuneet liasta ja bakteereista ja jätetään märkänä haisemaan tiskialtaan reunalle! YÖK!

Kiitos Kuitukuu ratkaisusta tähän!



Kyllä, meidän tiskirätti se siinä kuivuu muidenkin pyykkien kanssa sulassa sovussa! :)

Meidän tiskirätti nimittäin on konepestävä (myös astianpesukoneessa!) eli sen voi heittää pesukoneeseen aina kun siltä tuntuu. Meillä on tämä rätti ollut käytössä nyt jo monta kuukautta näin! Eikä muuten haise! Kiitos Kukkis tästä, en varmaan muuten olisi törmännyt näihin pestäviin tiskirätteihin. Onhan tämä ekologisempaakin kuin vaihtaa tiskirättiä joka viikko.

Tätä linkkiä klikkaamalla pääset kurkkaamaan muutkin ihanat mallit. On tää kivan näköinenkin!

Ps. Tänään on pyykkipäivä, pyykkikone pyörii kerran jos toisenkin. On ihanan raukea olo, viikonlopun valvomisien jälkeen viime yönä nukuin 9 tuntia!

Ihanaa viikon alkua!

-L

Onkos teillä kokemuksia Kuitukuun räteistä? :)

4 kommenttia:

  1. Vaikka mä en pöpökammoinen kyllä olekaan niin toihan on kätevää! Mua ällöttää tiskirätit mitkä lojuu altaalla likasina ja haisevina. Yöh! Ja ei niitä ikinä kuitenkaan tule vaihdettua kovin usein. Vois melkeen ostaa tollasen, meillä kun pyykinpesukone pyörii aika useinkin niin.. Hmm.. Pitääpä ehdottaa miehelle ku tulee kotiin. :D Kiitos L vinkistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! Sen kun voi heittää tosiaan sinne sekaan ja aina on puhdas :) Eikä noi ole yhtään pahan näköisiäkään ;)

      Poista
    2. Hienoa, että pesukokemus on näin pitkä! Meillä testattiin Kuitukuussa eri materiaaleja ja värejä pitkään ja päädyimme tähän valkaisemattomaan selluloosa-pyyvillakuituun. Kestää monia pesuja ja lopuksi kannattaa kompostoida. Olemme tehneet räteistä postikorttina lähetettäviä pakkauksia, jolloin ystäviä ja naapureitakin voi muistaa pienellä käyttötuotteella. Muutama reklamaatio on saatu innokkailta rätin käyttöönottajilta, kun repivät tuotetarraa irti kuivasta rätistä ja tuote repeytyy. Tarra lähtee mukana olevan ohjeen mukaan ensikertaa rättiä kastelemalla. Hyvää siivousvuotta kaikille Kuitukuun suunnittelijalta!

      Poista
    3. Kyllä tämä tuote on aivan mahtava ja olenkin sitä yrittänyt kaikille suositella! Tämä rätti on ekoteko, ilo silmälle, hygieeninen ja oiva lahjaidea!

      Olipa kiva saada blogiin kylään tuotteen suunnittelija, kiitos kommentista! :)

      Poista

Kiva kun kävit lukemassa, olisi kiva kuulla sinustakin joten jätähän jotakin raapustusta! :)