perjantaina, joulukuuta 07, 2012

Ruokaaruokaaruokaa

Nii'i. Vähän liikaa ehkä pariin päivään on pizza, luumutortut, naudanpaisti, uuniperunat, pannacotta.. Mutta mitäs on niin hyvää! Nyt kärvistelen mahakivussani..

Mutta en valita, oli se eilinen ruoka vaan niiiiiin hyvää! Anoppi oli laittanut oikein kunnolla pötyä pöytään ja voi että olikin ihanaa vaihteeksi istua valmiiseen ruokapöytään!

Eilinen menikin lölläillessä, lumitöitä tehdessä (selkäjumi nyt sitten jee) ja syödessä. Ja ainiin, leikkiessä leikkiessä ja leikkiessä. :)

Tänään pitäis kohtapuoliin lähteä työmaalle ja sieltä sitten kuuden jälkeen kotia kohti, sitten taas pitäis suunnata toiselle puolen kaupunkia koska miehen siskolla on kuulemma meille joku ylläri. Sitä odotellessa! :)

Mutta olipa kyllä rentouttavaa pitää yhteinen vapaa!

Ps. Vapaa taisi tulla tarpeeseen, nukahdin toissailtana K:n puolelle sänkyä vaatteet päällä enkä muistanut pestä edes hampaita. No K oli sitten käynyt sammuttelemassa valot ja tullut viereen nukkumaan. Itsellä oli olo vähän sekava kun yöllä herää vaatteet päällä väärältä puolelta sänkyä :D

Nyt suihkuun ja töihin, himottaa ihan hulluna syödä pizzan jämät jääkaapista mut mulla ainaki oli kaunis ajatus et säästän sen töihin evääksi.. Saa nyt nähdä! :D

2 kommenttia:

  1. Ei paniikkia. Täällä minä mussuttelen joka päivä ihan mielettömästi leipää, kun se on vaan niin hyvää. :p Sipsiäkin voi mennä joka pvä, kun Henkka niitä tonne kaappiin hamstraa. "Menee hyvät sipsit hukkaan kun ne vaan kaapissa lojuu" :D justjust.. Ei ihmekään että tässä vähän pyöristyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D söisin minäki leipää jos voisin, joskus söin kokonaisen leivän päivässä! Kuvitella! :D Meille kans ilmestyy kaikenmaailman herkkuja kaappiin ja minähän syön!! :D

      Poista

Kiva kun kävit lukemassa, olisi kiva kuulla sinustakin joten jätähän jotakin raapustusta! :)