perjantaina, joulukuuta 28, 2012

Dove Pure & Sensitive Body lotion

Sain tosiaan kutsun Buzzadorin Dove-kampanjaan josta mainitsinkin jo aiemmin. Buzzaajaksi voi liittyä kuka tahansa henkilö. Liittyminen tapahtuu täällä. Mikäli haluat liittyä mukaan, muistathan mainita käyttäjän puppis värvääjäksi. ;) 

Alkuun kerron vähän, mitä tarkoittaa buzzaus. Lyhyesti buzzaus on sitä, että rekisteröidytte buzzaajaksi, kirjoitatte kiinnostuksen kohteitanne omiin tietoihin, jonka jälkeen Buzzador ehdottaa sinulle sopivista kampanjoista sähköpostitse ja voit hakea niihin. Sopivimmat Buzzadorit valitaan kampanjaan. Riippuen kampanjasta saat tuotteita kotiin testattavaksi ja tuotenäytteitä tutuille. Tällöin voit antaa tuotenäytteet tutuillesi ja siis buzzata heille. Voit buzzata myös blogissa, facebookissa tai twitterissä, kukin omalla tyylillään! 
Dove Pure & Sensitive tuotesarja on kehitetty herkän ihon hoitoon, ja sitä on todellakin minun ihoni! Hilseilyä, kutinaa, raapimista ja lisää hilseilyä.. Mutta! Nyt tämä tuote on kyllä ihan oikeasti toiminut, liekkö syy siinä että tuote on hajusteeton ja alkoholiton. Voide ei nimittäin ärsytä herkkää ihoa ja levittyy ihanan tasaisesti ja imeytyy nopeasti.

Olen nyt muutaman kerran käyttänyt tuotetta, mutta reissujen ja muiden takia on olleet rutiinit vähän hukassa! Nyt, kun ollaan taas kotona ja rauhassa niin aion ottaa tuotteen kunnolla testiin!

Kuva täältä.


Eilen olin taas kahvilassa töissä, kyllä tuntui ihanalta tulla illalla kotiin ja laittaa kunnolla rasvaa käsiin ja käsivarsiin kun oikein tuntee miten se kutina ja kipu helpottaa!

Kerron jatkossa lisää kokemuksistani, tähän mennessä kokemukseni ovat olleet vain ja ainoastaan positiivisia! (Harmi että lupasin täällä blogissani joku aika takaperin meneväni kosmetiikan ostolakkoon, muuten olisin hipsinyt Citymarketin hyllyjen väliin hamstraamaan lisää tätä sarjaa ;)

Palaan tänään vielä kuulumisiin toisen postauksen merkeissä! Tsau!

L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lukemassa, olisi kiva kuulla sinustakin joten jätähän jotakin raapustusta! :)