keskiviikkona, joulukuuta 19, 2012

Pikaisia kuulumisia

Luinpas tänään mielenkiintoisen artikkelin koskien fobioita!

Artikkeli löytyy täältä.

Oli tosi mielenkiintoista lukea muistakin joilla on tällaisia outoja kammoja. Ja että tämä emetofobia eli oksennuskammo on yleistäkin!

Eilen puhuimme pomon kanssa paniikkihäiriöstäni. Hän on aivan ihana ihminen koska on työskennellyt mielenterveysalalla ja on erittäin ymmärtäväinen. Juttelimme siitä että terapia voisi auttaa. Pitäisi siis lampsia mielenterveystoimistoon. Olisi ihana jos saisin hoidettua tätä ilman lääkkeitä. Elämää hallitseva pelko ei ole kiva juttu..

Kävin muuten työhaastattelussa maanantaina ja harjoittelemassa tuossa kahvilassa yhden päivän. Oli oikein mukavaa, mutta koska kaivoin työhaastattelussa kaikki luurangot kaapeistaan, en oikein tiedä mitä he minusta pitivät.. Saa nähdä kuuluuko sieltä mitään.. :D

Olen myös käynyt lääkärissä vatsani kanssa ja sain sieltä reseptin Agiocur nimiselle "lääkkeelle" joka on siis rohdosvalmiste jota otan aina iltaisin. Tuntuu että vatsa ei olisi nyt ollut niin paljon kipeä, vaikka lääkkeen vaikutus ei alakaan heti. Mutta ei oikeasti ole koskenut ainakaan niin kovasti vatsaan. Jos tuo 1 kg:n pönttö tuota raetta oikeasti auttaa tähän vaivaan niin olen ikionnellinen! Hintaakaan ei reseptin kanssa jäänyt kuin 12 e ja rapiat päälle! Saan ne nyt jo alaskin, mehukeiton kanssa. :)

Paljon on tapahtunut taas hetkeen ja paljon nimenomaan hyvään suuntaan! :)

Tässä oli tällaiset pikakuulumiset, pakko olis mennä nyt suihkuun ja siivoamaan sotku keittiöstä, tein makaroonilaatikon uuniin ja nyt sitä juustoraastetta on sitten joka paikassa.. :D

Heippahei, minä lähden valmistautumaan iltavuoroon! :) Nähdään taas, tulen kertomaan ainakin niistä muffineista mitä tänään ehdin jo tekemään, tuli nimittäin aika hyviä, ja vähän terveellisempiäkin! ;)

Vielä tähän yksi aivan ihana biisi : Emmy Rossum - Slow me down

2 kommenttia:

  1. Voi L <3 Ainakin kahdella läheisimmillä ystävälläni on myös tuo oksentamisen pelko, että ei se tosiaan ole kovin harvinaista. :)
    Itse löysin muutamia(ko) vuosia sitten tuon Emmy Rossumin kappaleen sattumalta youtubesta, kun etsin uusia biisejä.. Ja olen jo tähän mennessä unohtanut koko kappaleen. Kiitos, nyt se on takas mieles <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin on täälläki ollu kuuntelussa jo kauemmin mut uudestaan ja uudestaan se aina vaan löytyy! :)

      Poista

Kiva kun kävit lukemassa, olisi kiva kuulla sinustakin joten jätähän jotakin raapustusta! :)