perjantaina, syyskuuta 28, 2012

Home sweet home..

Teinpäs tänään kivat kirpparilöydöt.

Ostin 4 kpl ihania mummolalautasia 4 eurolla! Saas nähdä mitä K sanoo ku se tulee kotiin. Minä oon varmaan että kato nyt miten ihania voi että blablabla.. :D Raukka joutuu seuraamaan sivusta kun minä ostan kaikkea ihan hölmöä! :D Ja sitten niitä iänikuisia Karhula-lasitölkkejä. Niitähän löytyy tästä taloudesta siis jo 4 kpl uusi tulokas mukaan laskettuna. Yhdessä on hääruusut, yhdessä tuikkuja, yhdessä valosarja ja tässä uusimmassa on nyt sitten valkoisia kruunukynttilöitä. :)

Sitten, kauppaostoksiin. Voi taivas miten oli vaikee ja raivostuttava sisustustarra minkä ostin tänään! Hermo meinaa mennä edelleen koska SE EI PYSY seinällä! + että oli ihan mahdotonta saada se irti liian tahmeasta siirtopaperista.. Saas nähdä kauanko se säilyy seinällä. Eipä tuo onneksi ollut kalliskaan..

Mulla alkaa tänään "loma"! Huomasin että työnantaja oli laittanut nyt lauantain, sunnuntain, maanantain ja vielä tiistainkin vapaaksi minulle! Ihanaa! :)) Aion levätä ja kyllä myös siivota tämän huushollin, että voisi kutsua kotiaan Home sweet homeksi..

Tässäpä kuvina tän päivän kirppistelyt..ja se tarra...huoh.

Retrolautaset <3 Kuva vääristää väriä, oikeasti tummemman keltainen! :)

Se pahuksen tarra, kyllähän se näyttää kivalta ku 5 min välein käy painelemassa uudestaan seinään kiinni.

Nää Karhulan lasipurkit on kyllä ihania oikeastaan ihan minkä vaan säilytykseen! :)
Aurinko paistaa! Tänään on kyllä päästävä lenkille (lue, päästävä lenkille jos satun jaksamaan lähteä enkä löhöä sohvalla:D)

Ihanaa syyspäivää ja viikonloppua kaikille!

PS: Kurkatkaahan, ihana arvonta täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lukemassa, olisi kiva kuulla sinustakin joten jätähän jotakin raapustusta! :)