torstaina, syyskuuta 13, 2012

Elonmerkki

Hupsista, viikko on vierähtänyt ilman yhtään blogin päivitystä.

No, tässä kuulette syyn. Viime pe-la-su meni rakentaessa Varkaudessa pitkää päivää, ei hirveästi voimat riittäneet enää tänne. Toinen syy on se, että olen kirppistellyt. Paljon. Omista tavaroista eroon ja uutta tilalle. :)
Tänäänkin löysin:
-Icepeak lökärit 1 e
-Villahame 1 e
-Seinäkello 3 e
-Gina-toppi uusi 2 e
-Objeckt mekko 3 e (tää oli aivan IIIHANA<3)

Lisäks viime viikolla löysin toisen villahameen eurolla. Oon nyt tän hiljaisuusviikon aikana ehtinyt myös hukata työavaimet, kiva. Onneks löysin ne illalla, takin taskusta!! Vohouu! Olipas ne hukassa tosiaan :DD Mut aamulla piti pyöräillä pomon kautta että pääsin avaamaan ovet työpaikalle. Ai että hävetti soittaa. Lisäksi tän viikon aikana olen saanut kuulla mahd. uudesta työpaikasta joulun jälkeen. Katsotaas nyt mitä tapahtuu... ;) Kahvi ja pulla saattaa taas kutsua. Mikään ei tosin ole vielä varmaa eikä kiveen hakattua. Pohjaa vain on perustettu..

Mutta, palaillaan fiksumpien asioiden parissa myöhemmin, kunhan on jotain päivittämisen arvoista. Kiva, että vierailuja on kuitenkin ollut säännöllisesti vaikka itse olenkin ollut laiskimus!

PS: ettei vaan säätö loppuisi tähän, huomenna pitäisi lähteä autoa katsomaan heti töiden jälkeen.. Ehkä 5 autoa on myyty just meidän nenän edestä, että jospa tää ois nyt se MEIDÄN!
Nyt eletään kynttilä aikaa! JES! :)

Heippanduudelis! Nähdään taas! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lukemassa, olisi kiva kuulla sinustakin joten jätähän jotakin raapustusta! :)