maanantaina, lokakuuta 01, 2012

Keittiön päivitystä ja virkattu pikkumatto

Tänään on siivous/sisustuspäivä. Vaihdoin juuri keittiön kaitaliinan ja siitä innostuneena piti laittaa vaihtoon sitten oikeastaan kaikki muukin.. :D Yksi asia johtaa toiseen ja sitä rataa, kunpa siivouskin olisi yhtä innokasta!


Iittalan Kivi-tuikut. Väri:hiekka.

Tässäpä kokonaisuus, paitsi tuo metallisydän joka jostain syystä oli eksynyt pöydälle :D 

Sitten tämä harjoituskappale virkattu matto. Purkamisen ja tekemisen ja purkamisen kautta ollaan tässä. Eilen päätin tuon työn, saa nähdä mitä toisesta kilosta keksii..
 Mattoon meni siis trikookudetta 1 kg ja käytin koukkua nro 10. 9 olisi ehkä ollut parempi, tulevaisuuden varalle tiedoksi. Mutta ilman niitä purkamisia ei tää homma olisi oikeasti kestänyt kauaa. Tein ihan ilman mitään ohjetta työn ohessa niin tuollainenhan siitä tuli. No, se pääsi pikkuihmisen lelulaatikon alusmatoksi. :)


Pyykkikone taisi lopettaa puuhansa, olisi kipaistava kellariin ripustamaan pyykit kuivatushuoneeseen ja sitten saatava tämä sisustusprojekti loppuun, sit imuroitava ja sitten vielä suunnitelmissa olis lattioiden pesu. Jos en tänään ehdi niin viimeistään huomenna.

Ihanaa, K tulee tänään kotiin jo kolmelta! :) Raukka joutui kouluun :D Sillä on näillä näkymin viimeinen koulupäivä oppisopimusta jäljellä ja vielä olis vuosi aikaa.. Ainakin näyttötehtäville jää sitten aikaa ;)

Kivaa alkanutta viikkoa ja lokakuuta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lukemassa, olisi kiva kuulla sinustakin joten jätähän jotakin raapustusta! :)