torstaina, heinäkuuta 03, 2014

Terveisiä sairastuvalta ja remontin keskeltä

Heipä hei pitkästä aikaa taas!

Ensinnäkin, sanon että kesäflunssa on kökkö. Onneksi sää on ollut samaa luokkaa niin ei haittaa niin paljoa.. Nyt kun sää parantuu niin voisi tämä nuhakin loppua!

Toiseksi.. Meillä on sellainen projekti meneillään, kuin remontti.. Olen vaan ollut maailman huonoin remontoija koska en ole tehnyt siellä yhtään mitään viikkoon.. Oltiin reissussa ja nyt sitten sairaana.. Noh.. Olen suunnitellut.. Värejä ja kaapistoja. Melko hankalaa, sanoisin.

Meillä siis tosiaan miehen äiti osti meille kolmion mihin mennään siis vuokralle. Remontti on sellainen pieni että saunattomaan asuntoon tehdään sauna. :D Onneksi appiukko on ammattimies ja käly on sähkäri niin hommat hoituu. Lisäksi on paljon ammattilaisia ystäviä! :)


Asunnosta on tulossa yllättäen hyvin maanläheinen.. Ei vaan oikein kirkkaat värit ole mun ja ei ehkä meidän kummankaan tyyliä. Tuossa yllä joitakin värisävyjä joita olen pyöritellyt..

Asunnossa oleva tammisauvaparketti todennäköisesti hiotaan ja sävytetään tummemmaksi. Kylpyhuoneen ja muiden pesutilojen lattialaataksi valittiin hyvin tavanomainen vaaleanharmaa laatta. Keittiön kaapistot otetaan todennäköisesti Ikeasta, tyylikin on jo lähestulkoon päätetty. :) Keittiön lattiaan tulee puujäljitelmä laatta.

Makuuhuoneet on vielä ihan miettimättä.. Ehkä jotakin tapettia, tai sittenkin maalia.. En tiedä! Pitäisi käydä kaupoissa kiertelemässä, on helpompaa nähdä materiaalit ja muut "livenä" kuin netissä.

Minä lähden tästä niistämään.. Toivottavasti tämä joskus loppuisi..

Kivaa kesää, nautitaan lämmöstä joka toivottavasti on nyt tulossa!
-laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lukemassa, olisi kiva kuulla sinustakin joten jätähän jotakin raapustusta! :)