tiistaina, helmikuuta 25, 2014

Haastoin taas itseni - jaiks!

Tänään mulla on normaali ääni. Mähän siis lauantaina menetin ääneni töissä, puhuminen alkoi sattua ihan tosissaan ja ei vaan oikein se kassatyöskentely enää onnistunut kun puhuminen ja hengittäminen kävi aika raskaaksi.

Sain sitten sairaslomaa sunnuntain ja maanantain, eilenkin vielä vain nukuin. Nukuin yön ja päivän. En oo poistunut täältä sisältä kuin sunnuntaina ihan hetkeks. Tänään ulkona paistaa ihan vähän jopa aurinko. Se odottaa mua. Mä haluan ulos kävelemään. Vaikka ihan hiljaa, mutta kunhan pääsee ulos. Raitista ilmaa. Mä en ota takapakkia tässä nyt ollenkaan, vaan haluan että saan välillä vähän raikkaampaa ilmaa kuin tää kerrostaloilma.

Tällä kertaa flunssa meni keuhkoputkiin. Viimeksi kun tuli se mieletön nuha niin tällä kertaa on yskäkin sitten saatu. Yskiessä maistuu veri. Ei mukavaa, mutta ei onneksi tarvi enää paljon yskiä. :)

Aloitin eilen uuden viikon kunniaksi lankutushaasteen.


Tänään on DAY2 ja 20 sekuntia menee suht kivuttomasti. Saa nähdä mitä nuo loput päivät tuovat tullessaan, vai käykö tässä samoin kuin viime vuonna kun aloitin Porin kaupungin juoksukoulun.. Silloinkin sairastelu esti sen haasteen toteuttamisen, koska eipä paljon juosta köhässä..

Salille en ole nyt päässyt viikkoon, ja tuntuu kamalalta! Olen oikeasti jäänyt koukkuun siihen touhuun, ja salikortti polttelee tuossa lompakossa.. Ei ehkä kuitenkaan vielä tänään.. Ellei illalla.. Ihan vähän ja kevyesti.. Enpä tiedä vielä. Oloa mukaillen. :)

Tervettä kevään jatkoa kaikille, pysytelkää lämpöisinä niin ette ainakaan vilustu, tää ei oo kivaa!

-laura

1 kommentti:

  1. Nyt maltat vielä ainakin tämän päivän, mieluummin enemmän. Jälkitaudit voivat muuten uhata ja ne voi olla tosi vaarallisia. Tiedän tuon koukuttumisen liikuntaan! Harmi kun työaikani on niin kenkut ja kuntosalit kauempana, niin en voi nyt ottaa jäsenyyttä :/. Mutta parantele itsesi nyt rauhassa :)!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit lukemassa, olisi kiva kuulla sinustakin joten jätähän jotakin raapustusta! :)