torstaina, heinäkuuta 25, 2013

Tuoretta leipää

Namnam!


Minulla on melko tylsää täällä kotona, niinpä olen kääntänyt kaikki vaatekaapit ympäri ja vienyt kirpputorille valtavasti pieniä vaatteita.. (koska olen kerännyt ihan lahjakkaasti kiloja..) Siitä lohduttava masentava esimerkki on se kun ostin eilen kirppikseltä farkut ajatuksella että kyllä ne mulle mahtuu kun ovat isommat kuin ennen käytin.. sainhan mä ne tuohon puoleen reiteen. Siitä kimpaantuneena tyhjensin KAIKKI liian pienet vaatteet kaapista pois masentamasta!

Mitä sitä masentamaan itseään kun voi olla tyytyväinen oikean kokoisissa vaatteissa! Suotta sitä murjottaa. Onhan mulla nyt yhdet sopivat farkut (ja kahdet vähä liian tiukat) ja muutama paita. Eipähän ole niin suurta pyykkivuorta aina.

Kiitti ja kuitti.

-L

Ps. Ulkona paistaa aurinko pitkästä aikaa, nauttikaahan työkin! :)

4 kommenttia:

 1. Siis kyllä. On täälläkin tehty samanlainen inventaario vaatekaapissa. Pitää siirtyä numeroa isompiin vaatteisiin. Huoh. Ei auta, ikälisää tulee. Yks kerta vaan kans harmistuksissani sovitin kaikki vaatteet ja kaikki mitkä puristi niin pois pois vaan. Sydän kevenee. Sopivan kokoisissa vaatteisssa on mukavampi olla.

  Maukkaan näköistä leipää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopivat vaatteet ne olla pittää! Kurjaa se on kun sieltä täältä kinnaa, puhdistusta kaappiin ja vähän mieleenkin ;) Kiitos, oli maukasta! :)

   Poista
 2. Täällä taas! (:

  Ei kannata stressata, monelle tulee parinkympin kynnyksellä pari kiloa lisää. :p Kyllä se siitä tasoittuu. Itse en ole kokomerkinnöistä välittänyt pitkään aikaan, kunhan muuten sopii. Nykyään muutenkin kokomerkinnät suurenee vaikka vaatteet pysyy samankokoisina. Entinen 40 on nyt 42 jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Mä uskon myös että toi mun lääkitys on antanut osansa tähän painonnousuun.. ja se että mähän syön! Paljon ja koko ajan.. :D

   Vaatekoista olen ihan samaa mieltä! Tuntuu uskomattomalta että jos minä oon nyt kokoa L niin mitä kokoja mua isommat ihmiset oikein käyttää? :o toki riippuu hirveän paljon myös valmistajasta.. toisilla ne koot on vaan niin erilaisia!

   Kivaa loppukesää! :)

   Poista

Kiva kun kävit lukemassa, olisi kiva kuulla sinustakin joten jätähän jotakin raapustusta! :)