maanantaina, heinäkuuta 08, 2013

Kuulumisia pitkästä aikaa

Hei kaikille!

Tulin kertomaan meidän kuulumisia pitkästä aikaa.. se on nyt jäänyt  vähän vähemmälle pitkän aikaa.. Taistelen tässä päiväunia vastaan, ja tulin kirjoittamaan koneelle..

Olen siis ollut todella väsynyt viime aikoina. Nukkuisin vain, tuntikaupalla. Eilenkin nukuin sohvalla puolitoista tuntia sohvalla ja viime yönä silti lähes kellon ympäri. Olen viime aikoina oikeastaan vain syönyt, nukkunut ja taas vähän syönyt täällä kotona. Toki oon käynyt myös töissä ja muualla mutta kovasti pistää väsyttämään. Kai ne on nämä lääkkeet..Olen yrittänyt vähän terveellistää ruokavaliotani, että saisin tätä painonnousua kuriin kun olen tässä ihan lyhyessä ajassa (puolisen vuotta) lihonut 10 kiloa...Mutta.. kesä on aina kesä! Tulee herkuteltua itse tehdyllä mustikkapiirakalla, ihanalla Lidlin jäätelöllä ja pahimmoilleen tänä kesänä torilla on tuo ihana Morton. Konttiravintola joka tarjoaa järkyttävän hyviä burgereita, maalaisranskalaisia ja salaatteja. Tykkään! :)

Tänä kesänä aurinko on paistanut ja on ollut oikein mukava kesä, ollaan oltu reissussa ja meillä on ollut vieraita. Ei olla sairasteltu, vaan on saatu nauttia kesästä täysillä toisin kuin viime kesän vatsataudit, pusutaudit ja sairaalareissut..

Ollaan veneilty, ajettu autolla tuhansia kilometrejä, tankattu sitä autoa ihan liian isolla rahamäärällä ja tienattu töistä ihan liian vähän (minä ainakin). Kaikinpuolin huippu kesä yhdessä! :)

On nähty Linnanmäki, auringonlaskuja järvellä, vaaleanpunaisia salamoita ukkostaivaalla, palava bensavalo, kuuma sää ja huomattu tuulettimen ihanuus. Ollaan vietetty hyvää aikaa kavereiden kanssa ja syöty liiankin hyvin.. :D Minkäs teet kun me molemmat tykätään ruoasta.


Taidan alkaa pian tässä vähän siivoilemaan, ja pesemään pyykkiä. En kyllä nuku tänään päikkäreitä. En nuku. :D

Ihanan hauskaa loppukesää kaikille!

-L

5 kommenttia:

 1. Hah, sama täällä! Syytän tästä väsymyksestä kesää. Pakko nukkua joka päivä parin tunnin päiväunet ja silti unta riittää 10-12 tuntia öisin. o__o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tosi outoa koska ennen pärjäsin jollain 4 tunnin unilla ihan hyvin! :D

   Poista
  2. Oho! o__o Itse taas en normaalistikaan pärjää alle 10 tunnin unilla. :D Niin me ihmiset ollaan erilaisia...

   Poista
  3. Joo sehän tässä hämmentävintä onkin että mistä ihmeestä tällainen jättiväsy yhtäkkiä iski! Väsyttää jatkuvasti niin paljon että jos en käy nukkumaan ni tulee ihan paha olo! Joo niin me ollaan erilaisia, on tää kyllä ihan mukavaa mutta kun ennen olin aina sitä mieltä että nukkuessa menee aika hukkaan (koska en tarvinnu unta niin paljon) ni nyt on vaikee päästä ajatuksesta eroon.. Nukkuminen on kyllä ihan jees :)

   Poista
  4. Niinpä, on se ihan mukavaa (kunhan ei nuku päivällä liian pitkään, sitten alkaa oksettaa :s). Mutta kaipa tuokin vaihe ohi menee aikanaan... (:

   Poista

Kiva kun kävit lukemassa, olisi kiva kuulla sinustakin joten jätähän jotakin raapustusta! :)