torstaina, elokuuta 16, 2012

Haaveilua ja tuumailua

Tänäänpä ajattelin listata haaveilujani ja mahdollisesti joskus vielä toteutuvia tuunausideoita, ja jakaa ne samalla teillekin.

Aloitetaanpa vaikka tästä:
Ihania tuunattuja pikkupurnukoita kirjoitustarvikkeille. Tämän ja monia muita aivan ihania ideoita löydät täältä.
Tämä idea on samasta blogista, eli click.
Tuo "kuumailmapalloidea" on tosi ihana! Pitäisi tehdä vaikka myyntiin vanhoista lampuista! Varmasti kävisi kaupaksi. Ja onhan nuo kauniita!

Vanhat apteekkipullot. Voi ihanuus. Samoin myös vanhat olutpullot. Miksi silloin tavaroiden muoto suunniteltiin paljon kauniimmaksi? Kuva löytyy täältä.
Kaikkihan on nähneet pitsipurkit. Mutta tässä on vähän rouheampi versio, itseasiassa vaikka olen maalaisromantiikan ystävä, tykkään myös tästä tosi paljon! Kuva täältä.


Lasipurkkien haaliminen meidän kotona alkakoon siis nyt! Tästä lähin en heitä yhtäkään tölkkiä, purkkia tai pulloa menemään! Aina jälkikäteen harmittaa kun joku tuli viskattua pois...


Ihana idea tämänkin pimeisiin iltoihin! Pitääpä siis etsiä Karhutölkki itselle ja joku valosarja jostakin. Kuva täältä.


Ja nyt taas.. Mistä näitä tulee? Aivan ihana! Talvella vaikkapa terassille, nyt kun tähdetkin on kovasti muotia. Kuva täältä.

Kylläpä siinä oli lasipurkkia kerrakseen.. Älkää hyvät ihmiset heittäkö niitä hukkaan! Niistähän saa aikaiseksi vaikka mitä ihanaa, kun käyttää vähän mielikuvitusta (tai lainaa muilta;).

Kivaa torstai päivää! Huomenna on jo perjantai, viikonloppu taas. Kylläpä aika menee nopeasti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lukemassa, olisi kiva kuulla sinustakin joten jätähän jotakin raapustusta! :)