maanantaina, heinäkuuta 02, 2012

Kynsihuoltoa ja viikonlopputunnelmia

Oli ihana viikonloppu!

Oltiin molemmat töissä vielä lauantai mutta sitten töiden jälkeen pikapakkaus ja pikasiivous ja reissun päälle. Ensin mentiin piipahtamaan miehen sukujuhlissa Laukaassa ja oli mukavaa. Kiva nähdä näitä minunkin uusia "sukulaisia". Tän jälkeen mentiin sitten mun porukoille yöksi ja siellä saunottiin ja syötiin hyvää äidin tekemää ruokaa. :)

Eilen sunnuntaina oli upea kesäpäivä (tänään itä-Suomessa on tosi harmaata, ja kun tuon kirjoitin niin juuri pilkisti aurinko pilven reunan takaa että ehkä tänäänkin tulee hyvä päivä :)) Oltiin kavereiden kanssa rannalla, toiset pelas rantalentistä, mä enemmänkin keskityin laiturilla makaamiseen ja auringon ottamiseen. Käytiin myös melomassa yhden kaverin vanhempien kajakeilla! Se oli hauskaa, varsinkin kun tuuli painoi tosi kovaa ja ei meinattu saada niitä kääntyyn (ainakaan minä :D). Mutta mukavaa oli.

Aurinko <3

Me hyvin ammattilaisen näköisenä rantautumassa.

Kotimatkalla



Kesäiltojen rakkaus


Tässä nää mun huolletut kynnet, ihan kädetön olo kun nää on niin lyhyet. :D

Ai kamala että säikähdin!! Asutaan näköjään tuollaisen ilmahyökkäysvaroitustorven (hieno sana!!) vieressä! Enpä oo vissiin ennen ollut maanantaina kotona klo 12. Nyt ne vielä puhuukin siihen.. Kauhee sentään :D Sydän meinas loikata kurkusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lukemassa, olisi kiva kuulla sinustakin joten jätähän jotakin raapustusta! :)