maanantaina, maaliskuuta 17, 2014

Kevätkuulumisia

Hauskaa. Eilen oko sosiaalinen media täyttyi siitä TAKATALVESTA.

Mehän eilen lenkkeiltiin tuolla.. sulilla teillä.. lunta oli pari milliä hipsauttanut yön aikana ja päivällä siitä ei ollut enää tietoakaan.. Kylmä kyllä oli! Käytiin rannassa ja tuuli oli aivan järkyttävän kova!

Paino on ihme kyllä jatkanut putoamistaan vaikka olen lipsunut ruokaohjelmasta vähän väliä.. Todennäköisesti se putoaa helpommin kun on mistä pudottaa. Kun on olut tuota ylipainoa ihan jonkin verran niin se sitten putoaakin nyt. Tai emmehän me mistään isoista määristä puhu, 3 kiloa. Mutta suunta on ollut tasaisesti alaspäin kuitenkin.



Aamut on alkaneet nyt viikkojen ajan puurolla. Tällä hetkellä menee luomu neljän viljan puuro pienellä voisilmällä (joka on kyllä oikeasti kevytleviä..) ja maitolasilla. Vatsalaukku on pienentynyt. En koe jatkuvasti olevani nälkäinen ja se on hieno tunne!

Salilla on tullut käytyä 2-3 kertaa viikossa. Voimatkin on jopa vähän kasvaneet ja on mukavaa että liikkeet pystyy suorittamaan oikein. Sen lisäksi oon käynyt lenkillä ja yrittänyt imeä tuosta auringosta kaiken irti!




Ahdistuskin on vähän pienemmässä mittakaavassa, ehkä juuri tuon valon ansiosta. Kahden kuukauden päästä ollaan jo toukokuun puolivälissä.. Sinne kun jaksaisi.. Tai vaikka ensi viikkoon. Kyllä se ehkä taas tästä pikkuhiljaa.

Viime viikolla koin ihmeellisen energiapurkauksen. Pesin ikkunoita, siivosin autoa ja kotia ja vaihdoin järjestystä. Kevät paljastaa kaikki tekemättömyydet ja tartuin toimeen. Eikä ollut yhtään huono asia. :)



Tänään olisi taas työpäivä. Mammuttimarkkinat. Vuosi sitten maaliskuun mammutit oli hirveät. Olin ihan uusi kassalla ja kaikki koko talossa oli uutta ja ihmisiä. Niitä riitti. Nyt nämä ovat jo kolmannet mammuttimarkkinat minun talossaoloaikanani ja alkaa jo sujua. Hyvä fiilis siitä! Kesälomaa odotellessa.. Kunhan saataisiin tietää milloin on kesäloma. Suutun ihan tosissaan jos emme saa miehen kanssa samaan aikaan lomaa.. Suututtaa kun ollaan aina ihan ristiin töissä, ja kesäloma-asiakin vain roikkuu töissä.. Sitä se tosin taitaa olla jokapaikassa. Haluan ihan tosissaan sen elokuun lomaa ja toivottavasti sen saan. Elokuulle olisi hienoja suunnitelmia tiedossa! :)

Kivaa kevään jatkoa kaikille!
-laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lukemassa, olisi kiva kuulla sinustakin joten jätähän jotakin raapustusta! :)