lauantaina, joulukuuta 21, 2013

Pimeä päivä

Tänään on pimein päivä koko vuonna ja uskokaa tai älkää, tästä alkaa päivä pidentyä!

Ihanaa! Tuntuu kyllä että tämä syksy/talvi (kummaksi tätä nyt kutsuisi) on mennyt yllättävän kivuttomasti. Ei ole masentanut niin paljoa kuin aiemmin, ja vaikka ei ole edes ollut sitä lunta!

Eilen täällä satoi räntää koko päivän. Tuloksena se että nyt ulkona on todella märän ja inhottavan näköistä, mutta maa on kuitenkin valkoisena. Se vähän masentaa, koska rakastan lunta! Onneksi tälle talvelle on jo yksi valtava lumiukko tehtynä ja pulkkamäessäkin kerran käyty! Jos koko talvi on tällaista, olisi kurjaa jos nuo asiat jäisi kokonaan tekemättä..

Töissä on ollut melko rankkaa nyt. Joulukiireissään ihmisistä tulee hirviöitä. Jonoissa kiilataan, valitetaan ja kassoille muristaan. Me olemme vain ihmispoloja jotka yritämme tehdä työmme siinä jonon jatkeena. Koko päivän. Jos sinulle on olgelma, että joudut jonottamaan sen 5 minuuttia, mieti hetki meitä jotka saatamme pönöttää siinä jonossa 8 tuntia päivässä kuunnellen puhinaa, sormien naputusta pöytää vasten, "täällä on aina jonoa" valitusta ja lapsellisesti tappelevia aikuisia ihmisiä. Kiljuvia lapsia unohtamatta, mutta ne ei minua häiritse sitten yhtään. Joskus joku valittaa minulle toisen asiakkaan kiljuvista lapsista. Olen tokaissut takaisin että minä kyllä ymmärrän, mullakin on monesti tuo olo täällä mutta ei vaan enää tässä iässä kehtaa. Siihen loppuu yleensä valitus.. Koitetaan siis jaksaa vielä nämä muutamat päivät tässä hullunmyllyssä. Sit koittaa muutama ihana vapaapäivä (ja silloinkaan ei ruoka lopu maailmasta, ABC:t esim on aina auki, muistakaahan se).

Nauttikaa tästä vuoden pimeimmästä päivästä, varsinkin te jotka saatte viettää kotipäivää. Sytytelkää kynttilöitä ja tehkää vaikka villasukkia. Kuumaa kaakaota unohtamatta! :)

Minä lähden töihin, tämä on onneksi toiseksi viimeinen työpäiväni ennen pyhiä. Jospa tästäkin hengissä selvitään. Yritän hillitä kiukkusuontani ja tuoda hyvää mieltä asiakkaille, tänäänkin. :)

Mukavaa pimeää päivää!

-laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lukemassa, olisi kiva kuulla sinustakin joten jätähän jotakin raapustusta! :)