tiistaina, syyskuuta 24, 2013

Syksyistä fiilistä ja pullan mussutusta!

Heippahei!


Syksy se on kaunista aikaa! Eilen illalla käytiin miehen siskon (kuvassa) kanssa nauttimassa kauniista syksystä ja lehdistä! Eikä pieni tihkutus haitannut YHTÄÄN! :) Lapselle kauniit lehdet oli suurempi ilo kuin leikkipuisto.. Pieniä isoja iloja!


Pyöräytin vapaapäivän kunniaksi heti aamusta satsin pullaa. Mustikkapullaa ja omenapullaa omatekemistä hilloista. Olenpas minä martta.. :D 


Luomu kasvisliemivalmistetta.
Nyt on uunissa kanaa ja riisiä tulossa. Miehellä on myös vapaapäivä ja on liikenteessä kaverinsa kanssa ja lupasivat tulla kotona syömään niin minähän laitan ruokaa mielelläni. Eilen tehty kanasalaatti menee kivasti lisänä tämänpäiväiselle ruoalle ja eilen haudutettu riisipuuro maistui tänään aamiaisena myös.

Testasin siis eilen haudutuspataa ensimmäistä kertaa kun meillä sellainen hienous on! :) Tuli hyvä riisipuuro tosin ei ehditty odottaa loppuun asti niin otin sen lopulta kattilaan vielä tulemaan valmiiksi. Muuten ei olis ehtinyt puuro valmistua iltapalaksi valmiiksi. :)

Ps. Flunssa osoittaa paranemisen merkkejä. Jaksan jo ihan vähän touhuta eikä iske hirveä hiki ja heikotus! Kurkku tosin on edelleen kipeä ja yskä ei ota lähteäkseen.. Jospa nekin aikanaan..

Nauttikaa syksystä!

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lukemassa, olisi kiva kuulla sinustakin joten jätähän jotakin raapustusta! :)