maanantaina, kesäkuuta 17, 2013

Väsynyt mutta onnellinen

Lomailua takana! (Tai siis minulla on ollut ihan leikkilomaa, on ollut vähemmän töitä ja mies oli 2 viikkoa lomalla.) Siihen mahtui satoja ja satoja kilometrejä tietä, ystäviä, sukulaisia, ulkona syömistä, Linnanmäkeä.. Kaikkea!

Toissa viikolla olimme eteläsuomessa sukulaisten luona ja veneilimme ja kalastimme. Vietimme oikein kivaa aikaa.Siellä se mun hullu rakas menee! :D

Viime keskiviikkona suuntasimme Toyotan nokan Helsinkiä kohti ja Linnanmäki ja Sea Life kohteena. Täti kutsui meidät syömään ja syötiin ihanaa kookoskanaa. :)

Helsingistä ajelimme Tampereelle ja sieltä palasimme kotiin eilen illalla. Eilen vietin 14 tuntia korkokengissä ottamatta niitä kertaakaan pois! Kuvitelkaa! Oli hämmentävä tunne kun otin ne pois kun tuntui että maa hävisi kantapäiden alta.. Nyt on taas kerran vuorossa viikon kestävä pyykkirumba koska perjantaina päästään taas reissuun Tampereelle! :)

Ihanaa kesää!
Kerran ollaan nuoria, kerran vuodessa on kesä! Nyt pitää nauttia kesästä. :)

Nyt vähän järkkäilemään paikkoja ja illalla kutsuu työt. :)

3 kommenttia:

 1. Kauniita otoksia!! Oot taitava kuvaaja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna <3 Olisivat vaan paljon parempia jos jaksaisin raahata tuota isoa kameraani mukana.. Mutta kun se painaa varmasti yli kilon! :D

   Poista
 2. mageita kuvia! vitsi tää sun blogis on kyl kiva <3 tykästyin tähän heti ku tänne tulin! :)

  fashionsituation.blogspot.com <3

  VastaaPoista

Kiva kun kävit lukemassa, olisi kiva kuulla sinustakin joten jätähän jotakin raapustusta! :)