maanantaina, kesäkuuta 11, 2012

Tyhmä päivä!

Mulla oli tälle päivälle miljoona kertaa parempia suunnitelmia kuin temppuilla mahan kanssa.. En nyt oikein ymmärrä kun koko ajan on vatsa sekaisin! Jouduin perumaan tän päivän menotkin mutta poliisilaitoksella ja autokoulussa on kyllä pakko käydä!

No mutta, nyt istun sitten koneella ja juoksen välillä vessassa, nice!!

Viikonloppu oli huippu! :) Pyörähdettiin Seinäjoella kaverin valmistujaisissa! Oli tosi kiva reissu. Paluumatkalla käytiin pikapikaa Tuurissa.. K osti sieltä parit kengät (tai minä ne sille ostin :D) mutta eipä sieltä oikeastaan mitään muuta erikoista mukaan tarttunut..

Ja vielä yksi juttu miks tää päivä on tyhmä! Meillä on tuhatjalkaisia, ja mä pelkään niitä ihan hirveästi! Niitä on tän 3 viikon aikana ollut jo ainakin 15!! Tänäänkin oli jo 2 jotka olen URHOOLLISESTI päästänyt päiviltä!

Nyt on tosi kova sisustuskuume! Alkaa ahdistaa kun täällä on niin valkoista.. Jos kykenen tänään poistumaan ulko-ovesta, tekisi kyllä mieleni lähteä ostamaan erinäisiä pikkuasioita, joista silityslauta ei ole se vähäisin. Ärsyttävää kun ei voi silittää mitään vaatteita! :D Myös parveketta tekisi mieli laittaa..

Nyt vielä pari kuvaa, ja lopetan tämän huutomerkkihömpötykseni! Tässä tekstissä oli varmaan maailman eniten huutomerkkejä!!

Uusi keräilyinnostukseni!! Söpöt mustavalkoiset lapsikortit, näitä on saatava! :))

Tää oli niin söpö että oli pakko ostaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit lukemassa, olisi kiva kuulla sinustakin joten jätähän jotakin raapustusta! :)